آموزش سبزه عید

سبزه-عید

آموزش سبزه عید

مواد اولیه
  • برای سبز كردن سبزه گندم ، جو ، ماش و عدس هر كدام را كه خواستیم یک یا دو شب خیس كرده . چند بار آبش را عوض می كنیم تا ترش نشود بعد از اینكه كمی جوانه بسیار كوچك در آورد داخل دستمال نخی مرطوب نگهداری می كنیم تا جوانه در آمده و نوك آن كمی سبز شود .مرتب دستمال را بااسپری نم دار می كنیم .بعد كف ظرف مورد نظر را ماسه تمیز و شسته ریخته و جوانه ها را به ظرف منتقل می كنیم روزی ۱-۲ بار روی سبزه آب اسپری می کنیم مواظب باشید كه آنقدر آب ندهید كه اگر ظرف رو كج نگه داریم آب كنار ظرف جمع شود.(برای یک بشقاب سبزه حدودا پنجاه تا صد گرم بذر کفایت می‏کند)
    ۱٫ سبزه گندم ۱۰ روز قبل از عید ومقدار گندم ۱لیوان بزرگ
    ۲٫ سبزه ماش و عدس ۱۵ روز قبل از عید و۱ لیوان ماش یا عدس لازم است
    ۳٫ سبزه شاهی یا خاكشیر ۵ روز قبل از عید ومقدار ۱ استكان
رنگ نامه
  • یکی از کارهای لذت بخش عید آماده کردن سبزه عید است و ما می توانیم به راحتی این کار را در خانه انجام دهیم و خودمان سبزه هفت سین را آماده کنیم و با نگاه کردن به آن لذت ببریم.

رنگ نامه های بیشتر