دلمه ی فلفل دلمه

دلمه-فلفل-دلمه-ای

دلمه ی فلفل دلمه

مواد اولیه
  • فلفل دلمه ی درشت
  • لپه(پخته شده)
  • سبزی دلمه(ساطوری شده)
  • برنج(آبکش شده،کمی زنده تر بر میداریم)
  • گوشت چرخ کرده
  • رب گوجه فرنگی
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل، زردچوبه
  • روغن
  • ۵ عدد
  • ۵ قاشق سوپ خوری
  • ۱/۵ پیمانه
  • نصف پیمانه
  • ۱ پیمانه
  • ۲/۵ قاشق سوپ خوری
  • ۱ قاشق سوپ خوری
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    سر فلفل دلمه ی را برش می دهیم و داخل آن را خالی می کنیم. و سپس آن ها را در آب جوش ریخته تا چند دقیقه بجوشد تا تلخی اش گرفته شود، البته قبل از اینکه نرم شود از آب در می آوریم.
    مرحله دوم:
    پیاز+ گوشت+ ادویه ها را تفت می دهیم و خوب سرخ می کنیم. و سپس برنج+ لپه و سبزی را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم.
    مرحله سوم:
    داخل فلفل دلمه ای را از موادی که آماده کردایم پر می کنیم و سپس درب فلفل دلمه ای را می زاریم. و بعد رب+ نمک+ فلفل+ آبلیمو و مقداری آب را با هم مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم . سپس دلمه ها را در قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا دلمه ها جا بیفتد.

رنگ نامه های بیشتر

ماست-لبو

ماست بورانی لبو

دلمه سیب زمینی

دلمه سیب زمینی

ترشی هویج

ترشی هویج