رولت سیب زمینی

رولت سیب زمینی

رولـت سیب‌زمیـنی

مواد اولیه
  • سیب زمینی (پخته شده)
  • فلفل دلمه ای رنگی(خرد شده)
  • گوشت چرخ‌کرده
  • پیاز(تفت داده شده)
  • رب گوجه‌فرنگی
  • روغن
  •  نمک، فلفل و زردچوبه
  • کاغذ روغنی
  • ۱ کیلوگرم
  • ۱ عدد
  • ۱۵۰ گرم
  • ۲ عدد
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
  • ۱ عدد
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    سیب زمینی را به صورت پوره در می آوریم. وسپس پیاز+ گوشت را تفت می دهیم بعد از اینکه گوشت آب انداخت، رب+ فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم .
    مرحله دوم:
    پوره سیب زمینی را روی کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی متر پهن می کنیم (هنگام پهن کردن پوره می توانیم دستمال را با آب نیم گرم خیس کنیم تا پوره به دست نچسبد). و سپس روی پوره را یک لایه مخلوط گوشت می ریزیم تا کل سطح را بگیرد.
    مرحله سوم:
    از گوشه ظرف، کاغذ روغنی را می گیریم و مانند رولت آن را می پیچیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ می کنیم.
    توضیح:
    برای تزئین رولت می توانیم از سس، ماست چکیده و فلفل دلمه ای استفاده کنیم.

رنگ نامه های بیشتر