گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

مواد اولیه
  • لوبیا سبز
  • قارچ
  • کره
  • گل گلم
  • کدوی سبز متوسط
  • نمک و فلفل سیاه
  • رب گوجه فرنگی
  • روغن مایع ذرت
  • سس سفید
  • پنیر پارمسان
  • پنیر موزارلا
  • ۱۵۰ گرم
  • ۳۰۰ گرم
  • ۴ قاشق سوپ خوری
  • ۱۰۰ گرم
  • ۳ عدد
  • به میزان لازم
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۲ پیمانه
  • ۱۵۰ گرم
  • ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    هویج(خرد شده) +لوبیا سبز( خرد شده) را آب پز می کنیم ،سپس قارچ را خرد کرده و کدو را نیز به اندازه هویج خرد کرده و در کمی کره تفت می‌دهیم گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.
    مرحله دوم:
    تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم. رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.
    مرحله سوم:
    ته ظرف مورد نظر کمی سس سفید ریخته، سبزیجات را روی آن می‌ ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم. پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده و روی آن می‌پاشیم و ظرف را در پنجره وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.

رنگ نامه های بیشتر

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

خورشت-آلو-اسفناج

خورش آلو اسفناج

بلایت

بلالیت