کتلت لپه

کتلت لپه

کتلت لپه

مواد اولیه
  • لپه
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز درشت
  • ترخان خشک
  • پودر گشنیز
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • یک و نیم لیوان
  • یک لیوان سرپر
  • ۱ عدد
  • ۱ قاشق مرباخوری
  • ۱ قاشق چایخوری
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا لپه ها را با آب پخته ، آن ها را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود . سپس آن ها را آسیاب می کنیم .
    مرحله دوم :
    پیاز را با رنده درشت رنده کرده ، به لپه می افزاییم . گوشت چرخ کرده را نیز همراه با ادویه جات ، ترخان و نمک اضافه می کنیم و مایه فوق را ورز می دهیم . در تابه ای روغن ریخته ، آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود .
    مرحله سوم :
    سپس از مایه به اندازه گردو برداشته ، کف دست صاف می کنیم . در صورت تمایل آن ها را روی کف درست به شکل قلب قالب می زنیم . سپس دو طرفشان را سرخ می کنیم .
    توضیح :
    این کتلت به علت داشتن لپه ، بسیار پوک و شکننده است . از این رو بهتر است در تابه نچسب سرخ شود .
رنگ نامه
  • برای تزیین کتلت ها را طوری کنار یکدیگر می چینیم تا شکلی شبیه به گل به وجود آورند . وسط گل را با سس تند و اطراف آن را با فلفل دلمه ای تزیین می کنیم . در تهیه این کتلت می توانیم به جای گوشت ، از نصف سینه مرغ که آن را چرخ کرده ایم نیز استفاده کنیم

رنگ نامه های بیشتر