کتلت تن ماهی

کتلت-تن-ماهی

کتلت تن ماهی

مواد اولیه
  • سیب زمینی
  • تن ماهیپ
  • تخم مرغ
  • پنیر رنده شده
  • جعفری (ساطوری)
  • ریحان (ساطوری)
  • گشنیز (ساطوری)
  • آرد سفید
  • آرد سوخاری
  • نمک ، فلفل و روغن
  • ۳ عدد
  • ۱ قوطی
  • ۱ عدد
  • ۳ قاشق سوپخوری
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پوست می گیریم . سپس آن ها را رنده کرده.
    مرحله دوم :
    تن ماهی که روغن آن را جدا کرده ایم ، اضافه می کنیم . پنیر ، سبزیجات ، فلفل و نمک را نیز اضافه کرده ، مخلوط می کنیم . از مایه فوق به اندازه گردو برداشته ، با دست صاف می کنیم . پس از این ، آن ها را ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می غلتانیم .
    مرحله سوم :
    در تابه ای روغن ریخته ، آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس کتلت ها را افزوده ، هر دو طرفشان را سرخ می کنیم . این غذا را می توان با سبزی خوردن سرو کرد.

رنگ نامه های بیشتر