چه غذاهایی را می توان منجمد کرد

چه-غذاهایی-را-می-توان-منجمد-کرد

چه غذاهایی را می توان منجمد کرد

طرز تهیه ، دستور پخت
  • اکثر غذاها از جمله نان، میوه، سبزیجات، گوشت قرمز، ماکیان، ماهی، سوپ ها و خورش های آماده برای منجمد کردن مناسب هستند.
    به طور کلی هرگونه سبزی که به صورت آب پز یا بخارپز خورده می شود، قابل انجماد است؛ در حالی که آنهایی که خام خورده می شوند مثل پیازچه، کاهو و تربچه برای چنین کاری مناسب نیستند. به منظور حفظ محتوای ویتامینی و رنگ سبزیجات، توصیه می شود این مواد قبل از منجمد شدن، در آب جوش فرو برده (blanch) شوند. در این کار سبزیجات آماده برای مدت چند دقیقه در آب در حال جوش غوطه ور می شوند.
    تخم مرغ را نمی توان با پوست آن منجمد کرد اما زرده و سفیده تخم مرغ را می توان به صورت جداگانه منجمد نمود یا ابتدا آنها را مخلوط کرد و سپس در محفظه های پلاستیکی یا جایخی داخل فریزر گذاشت.

    غذا مدت ذخیره سازی در فریزر زمان باز شدن یخ
    نان ۶ ماه ۲-۳ ساعت
    پیتزا ۲-۳ ماه ۲-۴ ساعت
    بروکلی ۹-۱۲ ماه باید از حالت یخ زده پخت
    هویج ۱۲ ماه باید از حالت یخ زده پخت
    ذرت با چوب آن ۱۲ ماه ۳-۴ ماه
    آلوچه ۱۰-۱۲ ماه ۵-۱۰ ماه
    تمشک ۱۰-۱۲ ماه ۳-۷ ماه
    گوشت گاو ۶-۱۲ ماه ۱۰-۱۲ ساعت
    مرغ (۱/۳۵-۱ کیلوگرم) ۸ ماه ۱۰-۱۲ ساعت
    فیله ماهی ۲-۳ ماه ۶-۸ ساعت
    سوپ ۴-۶ ماه باید از حالت یخ زده گرم کرد