سوپ اسفناج و قارچ

سوپ-قارچ-و-اسفناج

سوپ اسفناج و قارچ

مواد اولیه
  • اسفناج(خرد شده)
  • قارچ(نازک برش زده)
  • سیر(رنده شده)
  • شیر
  • روغن مایع
  • آب
  • آرد ذرت یا نشاسته
  • نمک و فلفل
  • آب لیموی تازه
  • پنیر خامه ای
  • ۱ پیمانه
  • ۶ عدد بزرگ
  • ۱ حبه
  • ۲ پیمانه
  • نصف قاشق چای خوری
  • ۲ پیمانه
  • ۲ قاشق غذا خوری
  • به میزان لازم
  • ۱ قاشق مربا خوری
  • ۵۰ گرم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    اسفناج را در شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. سپس صبرکنید تا شیر و اسفناج خنک شوند و شیر را از صافی رد کنید. (شیری که از اسفناج ها جدا کرده اید، نگه دارید) اسفناج هایی که از شیر جدا کرده اید، دوباره با دو قاشق شیر کم چرب در میکسر مخلوط کنید تا کمی له شوند.
    مرحله دوم:
    سیر را رنده کنید و قارچ ها را نازک برش بزنید. سیر و قارچ را مخلوط کنید و تفت دهید.
    مرحله سوم:
    اسفناج ها را در شیری که از اسفناج ها جدا شده بود و نگه داشتیم مخلوط می کنیم و به سیر و قارچ داخل قابلمه اضافه کنید. و سپس آب و آرد ذرت یا نشاسته را به خوبی مخلوط کنید و به مواد قابلمه اضافه کنید.نمک+ فلفل+ آب لیمو را هم با موادتان مخلوط کنید و روی حرارت ۵-۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.

رنگ نامه های بیشتر

بلایت

بلالیت

پنیر زیره

پنیر زیره

دمنوش گل نسترن

دمنوش گل نسترن

سس گوجه فرنگی

سس گوجه فرنگی

املت سبزیجات

املت سبزیجات