پذیرایی صبحانه

اداب غذا خوری

پذیرایی صبحانه

طرز تهیه ، دستور پخت
  • برای روی میز صبحانه میتوان از سفره بزرگ قشنگ دست دوزی شده و یا از دستمالهای مخصوص زیر بشقاب و شمن دوتابل (سفره های پارچه های بلند که به درازا وسط میز میافتد) گلدوزی شده، استفاده کرد.
    وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدان پر از گل قرارداد.
    برای هر نفر:
    بشقاب مقابل صندلی ، کاسه کوچک داخل بشقاب (۸) ، جلوی بشقاب سمت چپ، یک بشقاب کوچک برای نان (۱) و کارد کره خوری(۲) جلوی بشقاب سمت راست فنجان نعلبکی(۵) و قاشق چایخوری(۳)، کنار آن لیوان برای آبمیوه (۴)، چنگال سمت چپ بشقاب(۷) ، کنار آن دستمال سفره (۶)، سمت راست بشقاب کارد (۹)و بعد قاشق مرباخوری(۱۰).
    میتوان حوله یا دستمال کوچک مابین بشقاب و نعلبکی فنجان و یا سمت چپ بشقاب قرار داد.
    در هتلهای بطور منظم فنجانها را قبلا گرم میکنند و هنگام صرف صبحانه روی نعلبکی قرار میدهند .
    ولی در منازل ممکن است سرویس چای یا قهوه و فنجانها برابر خانم خانه قرار بگیرد و او برای هر مهمان شخصا چای یا قهوه بریزد و مقابل مهمانها بگذارد.
    ظرفهای محتوی شکلات و قند ممکن است بوسیله مهمانها دور میز دست بدست بگردد و هر کس برای خود بردارد.
    کره، مربا و عسل در ظرفهای مخصوص و متعدد مجهز با کارد و قاشق و نمکدانها وسط میز باید قرارداده شود. نان تست یا ساده در ظرفهای مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود. ممکن است نان را سر میز “تست” کرد و دستگاه تستر را روی میز کوچکی نزدیک میز صبحانه قرارداد.
    قطعی است که ممکن است در اغلب موارد پذیرائی تشریفاتی نباشد ولی سهل انگاری هم نباید بشود.

رنگ نامه های بیشتر

لقمه های بیکن و کدو

لقمه های بیکن و کدو

اشکنه

اشکنه

ژله شیر

ژله شیر

سس باربیکیو

سس باربیکیو