پاستای تورتیلی

پاستای تورتیلی

پاستای تورتیلی

مواد اولیه
  • تورتیلی
  • قارچ خرد شده
  • پنیر پارمزان
  • جعفری(خرد شده)
  • نمک و فلفل
  • خامه
  • ۱۰۰ گرم
  • ۴۰ گرم
  • نصف پیمانه
  • ۱ پیمانه
  • به میزان لازم
  • ۱ لیوان
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    قابلمه کوچک آب را روی حرارت گاز قرار می دهیم وقتی آب جوش آمد ۲-۱ قاشق غذا خوری نمک اضافه می کنیم و همزمان با جوشیدن آب تورتیلی ها را داخل آب جوش می ریزیم.
    مرحله دوم:
    پیاز را با سیر تفت دهید. و سپس قارچ + گوجه فرنگی+ نمک + فلفل را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
    مرحله سوم:
    تورتلینی‌ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. تورتلینی خوشمزه ما آماده سرو است.

رنگ نامه های بیشتر

سوپ مرغ و نودل

سوپ مرغ و نودل

نان خامه ای

نان خامه ای

ماکارانی با سویا

ماکارانی با سویا

ترشی سیر

ترشی سیر