همبرگر

همبرگر

همبرگر

مواد اولیه
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز متوسط
  • پنیر گودای ورقه ای
  • سس خردل
  • سس مایونز (دلخواه)
  • کاهو
  • خیارشور
  • نان همبرگر
  • جعفری
  • نمک و روغن
  • ۴۰۰ گرم
  • ۲ عدد
  • ۴ برش
  • ۲ قاشق سوپخوری
  • ۴ قاشق مربا خور
  • ۸ برگ
  • ۱۰۰ گرم
  • ۴ عدد
  • ۸ شاخه
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    پیاز را رنده کرده ، آب آن را دور می ریزیم . پیاز و نمک را به گوشت افزوده ، ورز می دهیم . سپس آن را روی میز کار صاف می کنیم و با کمک پیش دستی قالب می زنیم .
    مرحله دوم :
    پس از آن گوشت قالب خورده را در یخچال می گذاریم . روغن را داغ کرده ، گوشت ها را یکی یکی ، به صورت جداگانه ، در روغن می اندازیم تا سرخ شوند .
    مرحله سوم :
    در این فاصله نان همبرگر را از پهلو دو قسمت کرده ، قسمت زیرین را به سس خردل آغشته می کنیم . همبرگرها را روی نان می گذاریم و تا داغ هستند پنیر گودا را روی آن ها می ریزیم تا ذوب شود .
رنگ نامه
  • در صورتی که پنیر ذوب نشد چند ثانیه نان، گوشت و پنیر را در فر می گذاریم . سبزیجات و خیارشور را خرد کرده ، با کمی سس مایونز روی گوشت می ریزیم . در انتها برش نان را روی مواد قرار می دهیم .

رنگ نامه های بیشتر

شیرینی نارگیلی

نان نارگیلی

مربای-آلبالو

مربای آلبالو

تارت کاستارد

تارت کاستارد

مربا-کیوی

کاشت-جعفری

جعفری خانگی