نکاتی درباره کباب کردن ماهی با منقل

نکاتی درباره کباب کردن ماهی با منقل (باربیکیو)

نکاتی درباره کباب کردن ماهی با منقل (باربیکیو)

طرز تهیه ، دستور پخت
  • ماهی تازه کباب شده روی زغال داغ گزینه ای عالی برای کسانی است که می خواهند از یک رژیم غذایی سالیم برای قلب پیروی کنند. ماهی، غذایی با تهیه آسان و پخت سریع و همچنین بسیار مغذی و خوشمزه است. تقریباً تمامی انواع ماهی را می توان روی منقل کباب کرد. به چند نکته مفید در این باره توجه کنید:

•  انتخاب تازه ترین ماهی در دسترس یا استفاده از ماهی منجمدی که یخ آن باز شده.
•  عدم پخت بیش از حد. فیله ماهی بسته به ضخامت آن فقط نیاز به ۵-۴ دقیقه پخت دارد. استیک ماهی با قطر ۵-۵/۲ سانتی متر با قرار دادن هر طرف روی آتش برای مدت ۸-۶ دقیقه آماده می شود.
•  جلوگیری از چسبیدن ماهی به توری از طریق خواباندن آن در چاشنی ها قبل از کباب کردن یا ریتن مایه ای با پایه روغن زیتون روی آن هنگام کباب کردن، یا زدن کمی روغن به ماهی درست قبل از کباب کردن.
•  استفاده از توری های تمیز تا طعم ماهی از بین نرود؛ وگرنه ماهی طعم هر غذایی را خواهد گرفت که قبلاً روی توری های کباب شده اند.
•  خلاق بودن: افزودن طعم های جالب به غذا از طریق ریختن قطعات چوب پوست گردو، بادام، چوب درخت انگور یا سایر چوب های آروماتیک خوشبو روی زغال ها.
•  استفاده از آروماتیک ها یا بوهای خوش گیاهی: خیساندن ترکه های خشک رزماری یا آویشن در آب، چلاندن آنها و پاشیدن ماده حاصل روی زغال داغ برای رسیدن به یک عطر جالب.
•  اگر وضعیت هوا اجازه کباب کردن ماهی در بیرون خانه را نداد، ماهی را می توان روی تابه شیار دار مخصوص گریل کاملاً داغ شده، پخت.
•  روغن زدن با برس: پیش از کباب کردن ماهی، زدن مقداری روغن زیتون به آنها به وسیله برس، از چسبیدن آنها به سیم های کباب پز جلوگیری می کند.
•  خواباندن در چاشنی: خواباندن استیک های بدون چربی ماهی در مخلوطی با پایه روغن قبل از پخت مفید خواهد بود.
•  استفاده از بوهای خوش گیاهی: پاشیدن ترکه های گیاهان معطری مثل رزماری یا آویشن روی زغال داغ به غذاهای دریایی کباب شده طعم می دهد.

رنگ نامه
  • من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

رنگ نامه های بیشتر

دمنوش عناب

دمنوش عناب

سالاد خیار

سالاد خیار

سوپ مرغ و نودل

سوپ مرغ و نودل