دمنوش آلبالو

دمنوش آلبالو

دمنوش آلبالو

مواد اولیه
  • آلبالو
  • آب جوش
  • نبات
  • ۲۰۰ گرم
  • ۲ لیوان
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • آلبالو(رسیده و بدون دم) را با آب جوش و کمی نبات در قوری چینی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت کتری به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا دم بکشد. سپس از صافی رد کنید و دمنوش را میل کنید.
    توضیح:
    میزان آلبالویی که در تهیه این دمنوش به همراه آب استفاده می شود تاًثیر مستقیمی در رقیق یا غلیظ بودن و رنگ دمنوش آلبالو خواهد داشت.
رنگ نامه
  • از جمله نوشیدنی های بسیار مفید برای فصل گرم تابستان که همانند چای مورد مصرف قرار می گیرد، چای آلبالو می باشد. این دمنوش به همراه عسل و یا نبات بسیار خوشمزه است و کسانی که طعم شیرین را دوست ندارند می توانند به صورت ملس آن را مصرف نمایند.

رنگ نامه های بیشتر

کافه گلاسه

کافه گلاسه

کرم انار

کرم انار

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

قرمه-سبزی--جنوبی

قورمه سبزی

قلیه-مرغ

قلیه مرغ