دمنوش آلبالو

دمنوش آلبالو

دمنوش آلبالو

مواد اولیه
  • آلبالو
  • آب جوش
  • نبات
  • ۲۰۰ گرم
  • ۲ لیوان
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • آلبالو(رسیده و بدون دم) را با آب جوش و کمی نبات در قوری چینی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت کتری به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا دم بکشد. سپس از صافی رد کنید و دمنوش را میل کنید.
    توضیح:
    میزان آلبالویی که در تهیه این دمنوش به همراه آب استفاده می شود تاًثیر مستقیمی در رقیق یا غلیظ بودن و رنگ دمنوش آلبالو خواهد داشت.
رنگ نامه
  • از جمله نوشیدنی های بسیار مفید برای فصل گرم تابستان که همانند چای مورد مصرف قرار می گیرد، چای آلبالو می باشد. این دمنوش به همراه عسل و یا نبات بسیار خوشمزه است و کسانی که طعم شیرین را دوست ندارند می توانند به صورت ملس آن را مصرف نمایند.

رنگ نامه های بیشتر

سالاد-کلم

سالاد کلم

پیتزای سیسیلی

پیتزای سیسیلی

پیتزا-قارچ-و-سوسیس

پیتزا قارچ و سوسیس

بقچه اسفناج

بقچه اسفناج

پودینگ انار

پودینگ انار