نرگسی اسفناج

نرگسی-اسفناج

نرگسی اسفناج

مواد اولیه
  • اسفناج
  • پیاز متوسط
  • تخم مرغ
  • آلوی خشک (دلخواه)
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  •  ۵۰۰ گرم
  • ۲ عدد
  • ۳-۲ عدد
  • ۱۲-۱۰ عدد
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    اسفناج را پاک کرده ، پس از شست و شو با یک و نیم لیوان آب می پزیم . سپس اسفناج را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود .
    مرحله دوم :
    پس از آن اسفناج را آسیاب یا با گوشت کوب له می کنیم . پیاز ها را نگینی خرد کرده ، با روغن کمی تفت می دهیم . سپس اسفناج را اضافه کرده ، آن را هم تفت می دهیم .
    مرحله سوم :
    وقتی اسفناج تفت خورد ، تخم مرغ ها ، ادویه جات و نمک را نیز می افزاییم .
رنگ نامه
  •  در صورتی که از آلوی خشک استفاده می کنیم ، آن ها را با آب بسیار کم به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم . طوری که در انتها آب چندانی از آن باقی نماند . آلوی پخته را در انتها به غذا اضافه کرده ، پس از چند دقیقه حرارت را خاموش می کنیم . در صورت دلخواه می توانیم از انار خشک (ناردونه) به جای آلو استفاده کنیم .

رنگ نامه های بیشتر

حلیم

حلیم

پای نروژی

پای نروژی

رشته پلو

رشته پلو

دلمه-برگ

دلمه برگ مو

نوشیدنی کاکائو

نوشیدنی کاکائو