قهوه موکا با خامه

قهوه موکا با خامه

قهوه موکا با خامه

مواد اولیه
  • قهوه(دم شده به ویژه قهوه اسپرسو)
  • آب سرد
  • شیر
  • دارچین و وانیل
  • ۱ قاشق چای خوری
  • ۱ فنجان
  • ۲ فنجان
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    قهوه+ آب( ا فنجان) را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بر می داریم( به عبارتی قهوه را دم می کنیم)
    مرحله دوم:
    شیر(دو فنجان) را داغ می کنیم، شکلات را به شیر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکلات در شیر حل شود و سپس شکر+ خامه+ قهوه (دم کرده) را به آن اضافه می کنیم. و بعد مدام هم می زنیم تا به غلظت مورد نظر برسد، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه می کنیم.
    توضیح:
    برای سرو، قهوه موکا را درفنجان قهوه خوری ریخته و با خامه زده شده تزئین می کنیم.

رنگ نامه های بیشتر

کیک یزدی

کیک یزدی

کوکوی شیرین

کوکوی شیرین

ماست و اسفناج

ماست و اسفناج