مرغ ترش یونانی

مرغ ترش یونانی

مرغ ترش یونانی

مواد اولیه
  • ماست
  • روغن زیتون
  • سیر(خرد شده)
  • پونه کوهی خشک
  • نمک
  • جعفری تازه
  • ران مرغ
  • لیمو ترش
  • فلفل تازه
  • نمک
  • ۱ فنجان
  • ۲ قاشق غذا خوری
  • ۴ حبه
  • ۱/۲قاشق غذا خوری
  • ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • ۱/۴ دسته
  • ۴ تا ۶ عدد
  • ۱ عدد
  • در صورت دلخواه
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    ماست+روغن زیتون+ سیر چرخ شده +پونه+ نمک+ فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم , سپس آب لیمو ترش را از صافی رد کرده و به مواد اضافه نماید .
    مرحله دوم:
    در یک ظرف مرغ ها و موادای که آماده کردیم را با هم مخلوط کرده و جعفری خرد شده تازه را نیز اضافه کنید، و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    مرحله سوم:
    فر را روشن کرده و پس از داغ شدن فر مرغ ها را داخل یک ظرف مناسب قرار داده و به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید بعد از طلائی شدن روی مرغ ها غذای آماده سرو است.
رنگ نامه
  • این غذای فوق العاده یک بهانه عالی با یک طعم جذاب و جدید برای دور همی های آخر هفته شماست.

رنگ نامه های بیشتر