مربای به

مربای به

مربای به

مواد اولیه
  • به درشت
  • آب
  • شکر
  • هل کوبیده
  • زعفران دم کرده
  • جوهر لیمو
  • ۱ عدد
  • یک و نیم لیوان
  • نصف لیوان
  • نصف قاشق چایخوری
  • ۲ قاشق سوپخوری
  • نوک قاشق چایخور
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    به را پوست گرفته ، به شکل دلخواه برش می زنیم . برش های به را همراه با آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۳۰ دقیقه بپزد . در این حالت درب قابلمه باید نیم باز باشد .
    مرحله دوم :
    سپس شکر را افزوده ، با حرارت بسیار ملایم و استفاده از دم کنی مربا را دم می دهیم . اواخر پخت ، هل ، زعفران و جوهر لیمو را اضافه می کنیم . نشانه جا افتادن مربای به این است که رنگ آن کاملاً قرمز می شود .
رنگ نامه
  • برای قوام آمدن انواع مربا می توان از حجم شکر کم کرد و به جای آن کمی پودر ژلاتین افزود .

رنگ نامه های بیشتر

املت فرانسوی

املت فرانسوی

ترشی لوبیا سبز

ترشی لوبیا سبز

خوراک دال عدس

خوراک دال عدس

کاشت-جعفری

جعفری خانگی

دمنوش-نعناع

دمنوش نعناع

کوفته برنجی

کوفته برنجی

نام غذا

مواد اولیه
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
  • item
طرز تهیه ، دستور پخت
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
رنگ نامه
  • من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo

رنگ نامه های بیشتر

سیب-زمینی-آکاردئو

سیب زمینی آکاردئو

شربت آلبالو

شربت آلبالو

دمنوش گل پنیرک

دمنوش گل پنیرک

رب آلو

رب آلو

دمنوش گل پنیرک

دمنوش گل پنیرک

سس سالاد فصل

سس سالاد فصل