ماکارون

ماکارون

ماکارون

مواد اولیه
  • سفیده تخم مرغ
  • شکر
  • بادام پودر شده
  • پودر قند
  • رنگ خوراکی
  • خامه زده شده
  • شکلات شیرینی ریز شده
  • کره نرم شده
  • ۲ عدد
  • ۲ و ۱/۲ قاشق غذا خوری
  • ۳/۴ پیمانه
  • ۱ پیمانه
  • به میزان لازم
  • ۱/۴ فنجان
  • ۱/۳ فنجان
  • ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    بادام پودر شده را از الک ریز رد کنید.سپس پودر قند را روی بادام‌ها الک کنید و در نهایت هر دو را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. برای سهولت در پودر کردن بادام می‌توانید بادام‌ها را به همراه پودر قند آسیاب کنید به این ترتیب بادام‌ها به روغن نخواهد افتاد.
    مرحله دوم:
    سفیده تخم مرغ را ابتدا با درجه کند همزن بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و با درجه متوسط به هم زدن ادامه دهید. در صورت استفاده از رنگ خوراکی، رنگ را در این مرحله به سفیده اضافه کنید و با درجه تند همزن مواد را مخلوط کنید.
    مرحله سوم:
    مهمترین مرحله در تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی مرحله هم زدن مخلوط سفیده و مخلوط بادام است.
    اگر بیش از حد و یا کمتر از حد معمول مواد مخلوط شود شیرینی خشک و یا سفت خواهد شد.
    مرحله چهارم:
    در این مرحله مایه شیرینی ماکارون را درون قیف با سری ماسوره ساده بریزید و درون سینی که از قبل با کاغذ روغنی پوشش داده شده است با فاصله شکوفه بزنید. برای رسیدن به ظاهر مطلوب و یکدست بهتر است چندین مرتبه سینی را روی سطح کار ضربه بزنید و در صورت نیاز با سر انگشت و یا چاقو روی شیرینی‌ها را صاف کنید.
    مرحله پنجم:
    در این مرحله سینی شیرینی‌ ماکارون را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا شیرینی حالت ترد پیدا کند و زمانی که با دست تست می‌کنید مایه شیرینی به دست شما نچسبد. سینی شیرینی را به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. برای پر کردن این شیرینی می‌توانید پس از ۱۰ دقیقه استراحت تا کامل خنک شدن شیرینی‌ها، بسته به ذائقه خود از انواع کرم‌ها و مرباها استفاده نمایید.
    توضیح
    اگر تمایل داشته اید گاناش را آماده کنید، می توانید خامه فرم گرفته را در داخل تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از قل زدن خامه، شکلات و کره را اضافه کرده و هم بزنید و همزمان شعله را خاموش کنید. برای رنگی کردن گاناش چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. برای هر ساندویچ بیسکوییت، به اندازه‌ی یک قاشق چایخوری گاناش را روی آن پخش کرده و روی آن بیسکوییت بعدی را قرار بدهید. در نهایت رویش را محکم بپوشانید.(طعم شکلات بستگی به سلیقه خودتان دارد تلخ و شیرین یا نیمه شیرین)
رنگ نامه
  • در قرن سوم میلادی که مطابق می شود با اوایل امپراطوری ساسانی در ایران، در روم باستان فرمانروایی بوده است به نام کلودیوس دوم . کلودیوس ، عقاید عجیبی داشت، از جمله اینکه سربازی خوب خواهد جنگید که مجرد باشد؛ از این رو ازدواج را برای سربازان امپراطوری روم قدغن می کند. کلودیوس به قدری بی رحم و فرمانش به اندازه ای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان نداشت. اما کشیشی به نام والنتیوس (ولنتاین)، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می کرد. کلودیوس دوم از این جریان خبر دار می شود و دستور می دهد که ولنتاین را به زندان بیاندازند. سرانجام کشیش به جرم جاری کردن عقد عشاق با قلبی عاشق اعدام می شود. بنابراین او را به عنوان فدایی و شهید راه عشق می دانند و از آن زمان نهاد و سمبلی می شود برای عشق. در این روز زیبا با ماکارون های خوشمزه ازکسی که دوسش دارید پذیرایی کنید.

رنگ نامه های بیشتر

دمنوش گل قاصدک

دمنوش گل قاصدک

پودینگ موز

پودینگ موز

ژله شیر

ژله شیر

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

آبگوشت-بنشن

آبگوشت بنشن