لقمه های بیکن و کدو

لقمه های بیکن و کدو

لقمه های بیکن و کدو

مواد اولیه
  • بیکن یا ژامبون گوشت
  • کدو
  • سس ماست
  • آویشن
  • قارچ کباب شده
  • ۱۰ ورق
  • ۳ عدد متوسط
  • به مقدار لازم
  • به مقدار لازم
  • ۳۰۰ گرم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    فر  را تا ۲۰۰ سانتی گراد  فارنهایت گرم می کنیم
    مرحله دوم :
    کدوها را نازک به قطر ۳،۴ میلیمتر از طول و بیکن ها را هم به صورت تکه های بلند برش می دهیم.
    مرحله سوم :
    در یک سطح صاف دو تکه بیکن را کنار هم قرار می دهیم و دو تکه از کدو را به صورت بافت در جهت مخالف با بیکن ها قرار می دهیم.این شبکه بیکن و کدو را ادامه می دهیم تا کف سینی پر شود.
    مرحله چهارم :
    شبکه بیکن . کدو را می گذاریم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه  در فر تا ترد شود. بعد از فر خارج کرده و به صورت مربعی می بریم.
    مرحله پنجم :
    یک لایه از آن  را قرار داده و مقدار دلخواه سس ماست ، قارچ کبابی و پودر آویشن روی آن ریخته و دوباره  تکه ای از کدو و بیکن را روی آن می گذاریم.

رنگ نامه های بیشتر

قلیه ماهی

خورشت قلیه ماهی

بلایت

بلالیت

مربا-هویج

مربا هویج

بادمجان شمک پر

بادمجان شکم پر

سالاد-سیب-زمین-و-مرغ

سالاد سیب زمین و مرغ

مربای زرشک خشک

مربای زرشک خشک