شیرین پلو

شیرین-پلو

شیرین پلو

مواد اولیه
  • برنج
  • روغن و آب
  • خلال پوست پرتقال
  • شکر
  • زعفران
  • هل
  • گلاب
  • آب
  • خلال پسته
  • خلال بادام
  • کشمش
  • ۳ پیمانه
  • به میزان لازم
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۱ لیوان
  • نصف قاشق چای خوری
  • نصف قاشق چای خوری
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۴/۱ لیوان
  • ۴ قاشق سوپ خوری
  • ۳ قاشق سوپ خوری
  • ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا خلال پوست پرتقال را در طرفی می جوشانیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی اش گرفته شود. سپس آن را از آب بیرون می آوریم.
    مرحله دوم :
    برنج را طبق دستور آبکش کرده، آن را با یک استکان کوچک آب، خلال پرتقال و ۲ قاشق غذاخوری روغن دم می گذاریم.
    مرحله سوم :
    مواد شربت را با یکدیگر مخلوط کرده، روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و کمی غلیظ شود. شربت فوق را به پلوی دم کشیده اضافه می کنیم و کمی آن را حرارت می دهیم.
    مرحله چهارم :
    خلال پسته و بادام و کشکش  را با مقداری روغن یا کره تفت داده و در صورت تمایل به آن زعفران دم کرده اضافه می کنیم. سپس پلو را در دیس کشیده و با خلال تزیین می کنیم.

رنگ نامه های بیشتر