شربت آلبالو

شربت آلبالو

شربت آلبالو

مواد اولیه
  • آلبالو
  • آب
  • شکر
  • ۲ کیلوگرم
  • ۱۰ لیوان
  • ۱۰ لیوان
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    آلبالو و آب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا خوب بپزد . وقتی خوب پخت ، آب آن را از آلبالوها جدا می کنیم . به آب آلبالو شکر افزوده ، حرارت می دهیم تا کمی قوام بیاید . هنگام پخت کف آن را نیز می گیریم
    مرحله دوم :
    . به آلبالوها نیز حدود ۲ لیوان آب و ۲ قاشق نمک افزوده ، حرارت می دهیم تا وقتی که آلبالوها له شوند . سپس آن را چنگ می زنیم و از صافی عبور می دهیم تا هسته های خارج شوند .

رنگ نامه های بیشتر

ترشی موسیر

ترشی موسیر

حلوای هویج

حلوای هویج

سیب شک پر

سیب شک پر

بنیه-میگو

بنیه میگو

ماست و اسفناج

ماست و اسفناج