شربت آلبالو

شربت آلبالو

شربت آلبالو

مواد اولیه
  • آلبالو
  • آب
  • شکر
  • ۲ کیلوگرم
  • ۱۰ لیوان
  • ۱۰ لیوان
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    آلبالو و آب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا خوب بپزد . وقتی خوب پخت ، آب آن را از آلبالوها جدا می کنیم . به آب آلبالو شکر افزوده ، حرارت می دهیم تا کمی قوام بیاید . هنگام پخت کف آن را نیز می گیریم
    مرحله دوم :
    . به آلبالوها نیز حدود ۲ لیوان آب و ۲ قاشق نمک افزوده ، حرارت می دهیم تا وقتی که آلبالوها له شوند . سپس آن را چنگ می زنیم و از صافی عبور می دهیم تا هسته های خارج شوند .

رنگ نامه های بیشتر

شکلات-صبحانه

شکلات صبحانه

پاستا تابستانی

پاستا تابستانی

028-%da%a9%d9%88%da%a9%d9%88-%da%af%d9%84-%da%a9%d9%84%d9%85

کوکوی گل کلم

دمنوش-نعناع

دمنوش نعناع

ته دیگ قالبی

ته دیگ قالبی