شامی جنوبی

شامی-جنوبی

شامی جنوبی

مواد اولیه
  • نخود آبگوشتی
  • لوبیا چیتی
  • گوشت قیمه ای
  • پیاز متوسط
  • تخم مرغ
  • ترخان خشک
  • مرزه خشک
  • آرد سوخاری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • نصف لیوان
  • نصف لیوان
  • ۲۰۰ گرم
  • ۱ عدد
  • ۳ عدد
  • ۱ قاشق سوپخوری
  • ۱ قاشق مرباخوری
  • ۳/۱ لیوان
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا حبوبات ، گوشت و پیاز را با حدود ۴ لیوان آب می پزیم . سپس آب اضافی شان را خارج کرده ، آن ها را آسیاب می کنیم .
    مرحله دوم :
    مخلوط فوق را در کاسه گودی ریخته ، تخم مرغ ، سبزیجات ، آرد ، نمک و ادویه جات را به آن اضافه می کنیم .
    مرحله سوم  :
    در تابه ای روغن ریخته ، آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس از مایه فوق به اندازه گردو براشته  ، به شکل دلخواه فرم می دهیم . شامی ها را داخل تابه ریخته ، هر دو طرفشان را سرخ می کنیم . این شامی را می توان با سس تند گوجه فرنگی سرو کرد .
رنگ نامه
  • اگر در تهیه آبگوشت بنشن ، از مخلفات درون آبگوشت مقداری اضافه آمد ، با آسیاب کردن آن ها و افزودن تخم مرغ ، آرد سوخاری و … به آن ، می توان این غذا را به راحتی تهیه کرد .

رنگ نامه های بیشتر

رولت

رولت

شربت آلبالو

شربت آلبالو

پودینگ انار

پودینگ انار

پنیر زیره

پنیر زیره