سوپ برنج

سوپ برنج

سوپ برنج

مواد اولیه
  • هویج
  • سیب ز مینی متوسط
  • برنج
  • پیاز
  • آب
  • جعفری ساطوری شده
  • نمک ، فلفل و روغن
  •  ۴ عدد
  •  ۲ عدد
  • ۱ لیوان
  •  ۱ عدد
  •  ۹ لیوان
  • نصف لیوان
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    ابتدا پیاز را خرد کرده ، کمی تفت می دهیم تا سبک شود . سپس مرغ را تکه تکه کرده ، به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .
    مرحله دوم :
    پس از آن ، آب ، برنج ، هویج و سیب زمینی نگینی شده را اضافه کرده ، درب قابلمه را می بندیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد . هنگام پخت آن را هم می زنیم تا ته نگیرد .
    مرحله سوم :
    در انتها نمک ، ادویه جات و جعفری را افزوده ، پس از چند دقیقه حرارت را خاموش می کنیم . سوپ را در کاسه می ریزیم و برای تزیین از مقداری جعفری ساطوری شده استفاده می کنیم .

رنگ نامه های بیشتر

اسموتی-سبز

اسموتی سبز

دمنوش گل محمدی

دمنوش گل محمدی

پودینگ موز

پودینگ موز

مربای انجیر خشک

مربای انجیر خشک

ژله طالبی

ژله طالبی

سس مایونز

سس مایونز