سالاد اروپایی با سس مخصوص

سالاد اروپایی با سس مخصوص

سالاد اروپایی با سس مخصوص

مواد اولیه
  • کاهو پیچ
  • تربچه
  • شاهی
  • نعنا
  • ریحان بنفش و سبز
  • مغز آفتابگردان
  • مغز بادام کوهی
  • پیازچه(خرد شده)
  • مغز بادام هندی
  • نمک و ادویه
  • ارده
  • سرکه خرما
  • شکر آب
  • فلفل و نمک
  • ۱ عدد
  • ۴ عدد
  • چند پر
  • چند پر
  • چند پر
  • ۱ قاشق سوپ خوری
  • ۱ قاشق سوپ خوری
  • ۱/۴ پیمانه
  • ۱ قاشق سوپ خوری
  • به میزان لازم
  • ۱ قاشق سوپ خوری
  • ۱ قاشق چای خوری
  • ۱ قاشق چای خوری
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    ۱. کاهو پیچ را درشت خرد کرده و پیازچه و تربچه‌ها را حلقه‌حلقه کنید. کاهوها را درون بشقاب و تربچه‌ها و پیازچه‌ها را روی آن بریزید. نعنا، شاهی و ریحان‌ها را روی سالاد بریزید و سپس روی آن ادویه سالاد بپاشید و ارده و مغزها را هم روی سالاد بریزید.
    مرحله دوم:
    ارده+ شکر+ سرکه+ نمک و فلفل را با هم درون غذا ساز مخلوط کنید، سپس بسته به غلظت دلخواه، آب درون مخلوط‌کن بریزید تا به غلظت مورد نظر برسد. در انتها سه قاشق سوپخوری از این سس ارده را که آماده کردایم روی سالاد می‌ریزیم.

رنگ نامه های بیشتر

موساکا

موساکا

پاستای تورتیلی

پاستای تورتیلی

شیرین-قورمه

شیرین قورمه