رنگینک

رنگینک

رنگینک

مواد اولیه
  • خرما
  • آرد سفید یا آرد گندم
  • روغن جامد یا کره
  • گردو
  • هل کوبیده
  • ۴۰ عدد
  • ۱ لیوان سرپر
  • نصف لیوان
  • ۱۰ عدد
  • نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا هسته های خرما را در آورده ، به جای آن مغز گردو می گذاریم .
    مرحله دوم :
    کف دیسی را پلاستیک فریزی پهن کرده ،روی آن از مغز ها به دلخواه میتوانیم استفاده کنیم. خرماها را در آن می چینیم .
    مرحله سوم :
    آرد را در تابه ای ریخته ، با شعله ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس روغن و هل را افزوده ، هم می زنیم .
    مرحله چهارم :
    مایه فوق را پس از آنکه کمی خنک شد ، روی خرماها ریخته ، دیس را در یخچال می گذاریم . وقتی دسر کاملاً خنک شد ، آن را در دیسی برمیگردانیم و پلاستیک را از روی آن برمی داریم . در نهایت می توانیم آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنیم .

رنگ نامه های بیشتر

مربای سیب و هویج

مربای سیب و هویج

آلبالو پلو

آلبالو پلو

شربت آبلیمو با خیار

شربت آبلیمو با خیار