رشته پلو

رشته پلو

رشته پلو

مواد اولیه
  • برنج
  • رشته پلو
  • کشمش
  • پودر زیره سبز
  • هل کوبیده
  • دارچین
  • نمک و روغن
  • ۲/۵ پیمانه
  • ۱۰۰-۱۵۰ گرم
  • ۱/۲ لیوان
  • ۱/۲  قاشق چایخوری
  • ۱/۲  قاشق چایخوری
  • ۱/۲  قاشق چایخوری
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کرده، پس از افزودن مقداری نمک آن را روی حرارت می گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را اضافه می کنیم. ۳ دقیقه مانده با آبکش کردن برنج، رشته را می افزاییم. پس از ۳ دقیقه رشته و برنج را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.
    مرحله دوم :
    سپس ادویه جات و مقداری نمک به آن ها می افزاییم. در صورت تمایل به داشتن ته دیگ رشته، کف قابلمه مقداری آب و روغن ریخته و رشته ها را به صورت دلخواه در آن می چینیم. سپس مخلوط برنج و رشته را افزوده و روی آن یک استکان کوچک آب و مقداری روغن می ریزیم. درب قابلمه را گذاشته، پلو را به مدت ۳۰ دقیقه دم می گذاریم.
    مرحله سوم :
    کشمش ها را نیز با روغن تفت داده و هنگام سرو روی پلو می کشیم.

رنگ نامه های بیشتر

فروت سادلاد

سالاد میوه

ساندویج زبان

ساندویج زبان

028-%da%a9%d9%88%da%a9%d9%88-%da%af%d9%84-%da%a9%d9%84%d9%85

کوکوی گل کلم

شله زرد

شله زرد

شیرین-قورمه

شیرین قورمه