دمنوش گیاه آرتشیو یا کنگر فرنگی

دمنوش گیاه آرتشیو یا کنگر فرنگی

دمنوش گیاه آرتشیو یا کنگر فرنگی

مواد اولیه
  • برگ های تازه گیاه کنگر
  • آب
  • نبات یا عسل
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • ۱ کتری متوسط
  • ۱ تکه یا یک قاشق چایخوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  •  برگ این گیاه را داخل قوری چینی بریزید و روی آن آب جوش ریخته و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه دم کنید. بهتر است این چای را قبل از میل کردن خوب صاف کنید و بانبات یا عسل نبات یا  عسل شیرین کنید.

خاصیت دمنوش

خواص:

گیاه-آرتشیو-یا-کنگر-فرنگیآرتشیو گیاهی خوراکی است که سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. منبع خوبی از ویتامین A، C، اسید فولیک، بیوتن، منگنز، پتاسیم، نیاسین ریبوفلاوین و تیانین است.
آرتیشو به کاهش وزن کمک می کند. سینارین ترکیب شیمیایی است که در برگ های آرتشیو وجود دارد و به شکستن مولکول های چربی در کبد و بهبود جریان صفرا کمک می کند. گل آرتیشو به عنوان آنتی اکسیدانی قوی شناخته می شود. به عملکرد کبد و کیسه صفرا بسیار کمک می کند و نسبت HDL و LDL را تنظیم کرده و از بیماری تصلب شرایین و بیماری کرونری قلب پیشگیری می کند. از عصاره برگ آرتشیو برای درمان سندروم روده تحریک پذیر _IBS) استفاده می شود. برای درمان اگزما و دیگر مشکلات پوستی بکار می رود. همچنین برای درمان اسیدیته معده (سوء هاضمه) استفاده می شود. عملکرد محافظتی و ترمیمی در کبد دارد و باعث تقویت کبد و محافظت آن از مواد شیمیایی مضر می شود.
دمنوش تهیه شده از برگ های کنگر یکی از مقوی ترین و مغذی ترین چای های گیاهی می باشدکه بسیاری از درمانگران شیوه های طبیعی درمان نوشیدن یک تا ۲ فنجان چای کنگر را به افراد مبتلا به چربی و کلسترول خون توصیه می کنند.

رنگ نامه های بیشتر

مربای سیب و هویج

مربای سیب و هویج

کوبیده-مرغ

کباب کوبیده مرغ

نان خامه ای

نان خامه ای