دمنوش گل محمدی

دمنوش گل محمدی

دمنوش گل محمدی

مواد اولیه
  • برگ گل خشک
  • آب
  • ۱-۲ قاشق غذاخوری
  • ۲ لیوان
طرز تهیه ، دستور پخت
  • برگ گل سرخ خشک را داخل یک قوری بریزید و با آب جوش روی آن را بپوشانید و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد روی کتری یا سماور اجازه دهید دم بکشد.
    روش دیگر تهیه دمنوش گل محمدی
    یا قاشق غذاخوری گل سرخ را همراه یک قاشق غذاخوری چای سیاه یا چای سبز داخل یک قوری همراه آب در دمای ۸۰ درجه بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید. می توانید فقط از گیاه گل سرخ استفاده کرده و مقدار بیشتری از آن را دم کنید و با استفاده از عسل یا نبات به شیرینی آن اضافه کنید.

خاصیت دمنوش

خواص: طبیعت گرم

گل-محمدیگل محمدی یکی از خوشبوترین انواع گل سرخ می باشد که به آن گل سرخ عطری هم می گویند. چیدن غنچه های گل سرخ بایستی موقعی باشد که غنچه رسیده و در شرف باز شدن است. پس از چیدن گلبرگ ها را جدا کرده و در سایه خشک کنید و بعد آن را داخل شیشه دربسته نگهداری کنید. بهترین گل سرخ آن است که گلبرگ های آن بعد از خشک شدن کاملاً قرمز بوده و طعم و بوی خوش دارد. خاصیت ضدعفونی کننده دارد و به همین جهت برای مسلولین داروی ارزنده ای می باشد. گلبرگ های گل سرخ برای درمان اسهال مزمن، رفع ترشحات زنانه، اخلاط خونین و خونریزی های عادی تجویز می شود. گب سرخ مقوی روح، نشاط آور، ضد افسردگی و ضد عفونی کننده و مسهل خوبی است. چکاندن عصاره آن در بینی سر درد را درمان می کند. برای پایین آوردن تب می توانید از آن استفاده کنید.
دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بردن در برابر بیماری ها شده و ریه ها را تقویت می کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. این دمنوش عوارض و نشانه های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی های برونشی را از بدن دور می کند. دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می کند. همچنین چای گل سرخ برطرف کننده نفخ معده است.
تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه، کلیه و تپش شدید قلب می باشد.

رنگ نامه های بیشتر

کوکوی شوید

کوکوی شوید

خمیر هزارلا

خمیر هزارلا

فروت سادلاد

سالاد میوه

کوکو-شنگ

کوکو شنگ