دمنوش بهارنارنج

دمنوش بهارنارنج

دمنوش بهارنارنج

مواد اولیه
  • بهارنارنج
  • آب
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • ۲ لیوان
طرز تهیه ، دستور پخت
  • بهارنارنج خشک شده را به همراه آب جوش داخل یک قوری ریخته و روی حرارت غیرمستقیم قرار داده. بعد از ۲۰ دقیقه دمنوش بهار نارنج آماده است، در صورت تمایل می توانید به چای سیاه که دم می کنید مقداری بهارنارنج خشک شده و یا عرق بهارنارنج اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

خاصیت دمنوش

خواص: طبیعت گرم

بهارنارنجبهارنارنج شکوفه بسیار زیبا و خوشبو درخت نارنج است  که در فصل بهار می روید و بویی بسیار دلنشین دارد و در همان فصل چیده شده و پس از خشک شدن در عطاری ها به فروش می رسد. از جمله کاربردهای آن در پخت مربا و به صورت عرق گیاهی استفاده می شود. همچنین به صورت دمنوش هم طعم بسیار خوبی دارد.
آرام بخش، مفرح، نشاط آور، اشتها آور، تقویت کننده قلب، تقویت کننده اعصاب، مناسب برای رفع دل پیچه و گاز معده، تسکین دهنده درد سینه و سردردهای عصبی. مهم ترین و مطرح ترین خاصیت دارویی بهارنارنج، تاثیر آن روی سیستم عصبی بدن است که به اندازه زیادی آرامش بخش و کنترل کننده هیجانات عصبی می باشد.

رنگ نامه های بیشتر

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

میلک شیک توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

فاهیتای گوشت

فاهیتای گوشت

کوکو-سیب-زمینی

کوکو سیب زمینی

قلیه-مرغ

قلیه مرغ

آش رشته

آش رشته