دمنوش بادیان رومی یا انیسون

دمنوش بادیان رومی یا انیسون

دمنوش بادیان رومی یا انیسون

مواد اولیه
  • دانه انیسون یا بادیان رومی
  • آب جوش یا شیر
  • شکر یا عسل
  • چوب دارچین
  • لیمو ترش یا پرتقال با  پوست
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • ۱ پیمانه
  • ۲ قاشق مربا خوری
  • ۱ تکه
  • یک برش
طرز تهیه ، دستور پخت
  • ابتدا آب را جوش آورید. سپس دانه های آسیاب شده یا آسیاب نشده بادیان رومی را داخل آبجوش بریزید. اگر دانه ها آسیاب نشده باشد مدت زمان بیشتری باید داخل آب جوش روی حرارت باشد بعد از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که کاملا جوشید آنرا صاف کرده و شکر یا عسل را اضافه کنید. بعد داخل فنجان بریزید و با یک برش لیمو یا پرتقال و چوب دارچین تزیین کنید و یا ساده تا سرد نشده سرو کنید. اگر دوست دارید که از شیر استفاده کنید می توانید بعد از جوشاندن کمی آنرا غلیظ تر کنید،  سپس داخل آن شیر داغ و جوشیده اضافه کنید و با عسل و یا شکر سرو کنید.

خاصیت دمنوش

خواص:

دمنوش بادیان رومی یا انیسونبادیان رومی گیاهی است از خانواده رازیانه، شودو زیره که دانه آن عطر و رایحه خوشی دارد و به همین دلیل کاربرد فراوانی در مصارف شیرینی پزی دارد. این گیاه حاوی روغن های ضروری است که تا حدود ۹۰ درصد از نیاز بدن را تأمین می کند. مسکن دردها، عرق آور و بادشکن است و اگر در روغن جوشانده شود تاثیرش بیشتر است. دانه های انیسون به عنوان ضد درددر ناراحتی میگرن، معطر کننده، ضدعفونی کننده و مدر، مصرف سنتی داشته وعرق حاصل از تقطیر آن نیز به منظورهای فوق استفاده می گردد. اگر آن را بخار کنند و بخار آن را استنشاق کنند سردرد و سرگیجه را را از بین می برد. برای هضم غذا، بادیان را پس از هر وعده غذایی میل کنید. برای تقویت طعم و تاثیرگذاری آن ر ا به خمیر دندان و دهان شویه ها اضافه می کنند. دانه بادیان سکسکه و دردهای شدید معده را از بین می برد.

رنگ نامه های بیشتر

خورش بامیه

خورشت بامیه

تابه-ای

کباب تابه ای

بستنی وانیلی

بستنی وانیلی

کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس

پاستا تابستانی

پاستا تابستانی