دمنوش انار

دمنوش انار

دمنوش انار

مواد اولیه
  • انار ( آب انار )
  • آب
  • عسل
  • ۱ عدد بزرگ
  • ۲ لیوان
  • به اندازه دلخواه
طرز تهیه ، دستور پخت
  • بهتر است برای تهیه چای انار به جای استفاده از آب انار از دانه های انار استفاده نمایید. زیرا زمانی که آب انار گرفته می شود مقداری طعم تلخی و گسی پیدا می کند بنابراین بهتر است که از یک قوری که داری محفظه جداگانه ای برای ریختن چای خشک هست استفاده نمایید و در آن قسمت دانه های انار را بریزید. دقت داشته باشید که این نوشیدنی بهتر است غلیظ باشد تا طعم دلنشین تری داشته باشد. بنابراین میزان آب را به اندازه بریزید، همچنین به میزان دلخواه و برحب ذائقه می توانید عسل اضافه کنید.

خاصیت دمنوش

خواص: طبیعت سرد

انارآب انار خون ساز است و موجب تصفیه خون می شود. برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است. تاثیر مستقیمی در شفاف سازی پوست صورت دارد و شادی بخش و مفرح است. برای افزایش وزن به صورت روزانه آب انار بنوشید، جهت رفع گرفتگی صدا بسیار مناسب است. آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد. خواص آنتی اکسیدانی این میوه از ایجاد کلسترول بد در خون پیشگیری می کند و سرخرگ ها را تمیز نگه می دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد، لذا موجب تقویت قلب می شود. نوشیدن روزانه آب انار می تواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنش ها و استرس شما را کم کند به همین دلیل است که بعد از نوشیدن ان احساس طراوت و شادابی می کنید.
برای کسانی که معده حساس دارند دمنوش انا مناسب نیست زیرا هضم آن سنگین است و همچنین به علت داغ بودن ممکن است موجب سوزش معده شود، پس اگر مشکلات معده دارید بهتر است که خیلی از این دمنوش بنوشید، برای شب یلدا نیز دمنوش انار یک جایگزین مناسب و خوش طعم به جای چای معمولی است که می توانید آن را درست کرده و برای مهمان هایتان سرو نمایید.

رنگ نامه های بیشتر

فلافل

فلافل

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

قارچ تنوری

قارچ تنوری