دلمه کاهو با سالمون

دلمه-کاهو-با-سالمون

دلمه کاهو با سالمون

مواد اولیه
  • زنجبیل(تازه و خرد شده)
  • گشنیز تازه
  • فلفل هالاپینو(فلفل سبز تند)
  • پیاز کوچک(خرد شده)
  • سیر(خرد شده)
  • روغن زیتون
  • آب لیمو ترش تازه
  • گوجه فرنگی(خرد شده)
  • فیله سالمون تازه
  • کاهوی پیچ یا برگ اسفناج بزرگ
  • لیمو ترش
  • ۲ قاشق غذا خوری
  •  ۴/۱ پیمانه
  • ۱ عدد
  • ۱ عدد
  • ۲ حبه
  •  ۲ قاشق غذا خوری
  •  ۳ قاشق غذا خوری
  •  ۱عدد
  •  ۲عدد
  •  ۱عدد
  •  برای تزیین
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    زنجنبیل+ گشنیز+ فلفل هالاپینو+ پیاز+سیر+روغن زیتون(۱ قاشق غذا خوری)+آب لیمو ترش در غذا ساز بریزید و آن ها را با هم مخلوط کنید که ریز شوند و به خورد هم بروند.سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
    مرحله دوم:
    فیله های سالمون را با روغن زیتون( ۱ قاشق غذا خوری)+ نمک و فلفل مزه دار کنید و آن ها را روی سینی کباب پز که از قبل رویش فویل کشیده اید بگذارید و برای ۲۰ دقیقه کباب شان کنید تا فیله ها سفت و صورتی رنگ بشوند.
    مرحله سوم:
    برگ های کاهو را جدا کنید. در هر برگ تکه ای سالمون کبابی و مقداری از مخلوط زنجبیلی که آماده کردیم را قرار دهید. دلمه ها آماده ست، دلمه ها را موقع پذیرایی با برش های لیمو ترش تزیین کنید.

رنگ نامه های بیشتر

کرفس-هویج

سوپ کرفس و هویج

مربای به

مربای به

سس مایونز

سس مایونز

سس-سفید

سس سفید

بروکست گوجه

بروکست گوجه

خورش-ماست

خورش ماست