دلمه برگ مو

دلمه-برگ

دلمه برگ مو

مواد اولیه
  • برنج
  • لپه
  • سبزی دلمه ای ساطوری
  • برگ مو
  • پیاز متوسط
  • گوشت چرخ کرده
  • شکر
  • آبلیمو
  • آب
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • ۲/۳ ولیوان
  • ۱/۳ لیوان
  • ۱/۲ لیوان
  • ۵۰۰ گرم
  • ۱ عدد
  • ۱/۲ لیوان
  • ۳ قاشق سوپخوری
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • ۲ لیوان
  • به میزان لازم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا برنج را در آب در حال جوش ریخته ، به صورت زنده داخل آبکش می ریزیم. لپه را نیز جداگانه می پزیم و آب آن را دور می ریزیم .

مرحله دوم :
برگ مو را کمی می پزیم تا نرم شود و کار با آن راحت شود . پیاز را نگینی خرد کرده ، با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود . سپس گوشت را افزوده، خوب سرخ می کنیم . نمک و ادویه جات را نیز می افزاییم .

مرحله سوم :
لپه ، برنج ، سبزی و مخلوط گوشت و پیاز را با هم مخلوط می کنیم . برگ های مو را یکی یکی در بشقاب می گذاریم و مایه دلمه مقداری در آن می ریزیم . سپس دلمه ها را مانند بقچه می پیچیم .

مرحله چهارم :
کف قابلمه ای برگ مو می چینیم و دلمه ها را روی آن قرار می دهیم . شکر ، آبلیمو ، نمک ، کمی روغن و ۲ لیوان آب را با هم مخلوط کرده ، روی دلمه ها می ریزیم . سپس درب قابلمه را می گذاریم و با حرارت بسیار ملایم حدود ۲ ساعت آن را دم می گذاریم تا برگ موها به خوبی بپزد .

توضیح :
اگر برگ های دلمه کوچک بودند ، می توانیم با قرار دادن ۲ برگ روی هم دلمه را بپیچیم .

رنگ نامه های بیشتر

ترشی هندوانه

ترشی هندوانه

سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی

گوجه-فرنگی

گوجه گیلاسی