ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

مواد اولیه
  • ژله
  • ورقه ژلاتین کوچک
  • شیر
  • خامه ساده
  • شکر
  • اسانس وانیل
  • ۲ بسته
  • ۵ عدد
  • نصف لیوان
  • نصف لیوان
  • ۲/۵ قاشق غذا خوری
  • مقداری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • ژله ها را در طعم های مختلف جداگانه آماده می کنیم. هر بسته از ژله را با ۳/۴ آب جوش و وقتی دانه هایزله حل شد ۱/۲ لیوان آب سرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد ژله ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا بگیرن(از آب کمتری استفاده می کنیم برای درست کردن ژله که ژله سفت تر شود).
    مرحله دوم:
    ژله ها وقتی بستند از یخچال خارج می کنیم و به شکل مربع و نا منظم برش می زنیم، و سپس ژله های خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب مورد نظر می ریزیم.(قالب را قبل از ریختن ژله خیس کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید).
    مرحله سوم:
    شیر+ شکر را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به آن اضافه کنید. و سپس ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا با اضافه کردن ژلاتین نبرد ). تهیه کرم ژله
    مرحله چهارم:
    کرم ژله را که آماده کردیم داخل قالب ژله و روی ژله های خرد شده می ریزیم و سپس قالب را چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم سفت شود و ژله ما آماده شود وبعد ژله را از یخچال خارج می کنیم و قالب را برای مدت خیلی کوتاهی در آب گرم قرار می دهیم تا قالب برگردد ژله ما آماده سرو است.

رنگ نامه های بیشتر

خورش بامیه

خورشت بامیه

دمنوش گلپر

دمنوش گلپر

بقچه اسفناج

بقچه اسفناج

سیب شک پر

سیب شک پر

بیف-استراگانوف

بیف استراگونوف