پودینگ انار

پودینگ انار

پودینگ انار

مواد اولیه
  • نشاسته ذرت
  • وانیل
  • خامه فرم گرفته شده
  • آب انار
  • پودر قند
  • شیر
  • ژلاتین
  • پنیر خامه ای
  • ۴ قاشق غذا خوری
  • ۱/۴ قاشق مربا خوری
  • ۱۵۰ گرم
  • ۲ پیمانه
  • ۳/۴ پیمانه
  • ۲ قاشق غذا خوری
  • ۲ ورق
  • ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    آب انار+ پودر نشاسته+ پودر قند+ وانیل را مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
    مرحله دوم:
    پنیر خامه‌ای + خامه فرم گرفته را مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.مخلوط خامه را به مواد نشاسته ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
    مرحله سوم:
    ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
    توضیح:
    این پودینگ را می توانید به دلخواه در دو لایه درست کنید که زیبا تر به نظر برسد.

رنگ نامه های بیشتر

زیرفون

دمنوش زیرفون

دو پیازه آلو

دو پیازه آلو

دمنوش گل نسترن

دمنوش گل نسترن

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل

املت فرانسوی

املت فرانسوی