دسر بیسکویت

دسر بیسگویت

دسر بیسکویت

مواد اولیه
  • بیسکویت پتی بور
  • شیر
  • تخم مرغ
  • آرد
  • شکر
  • وانیل
  • پودر کاکائو
  • ۷۰-۶۰ عدد
  • ۲پیمانه
  • ۲ عدد
  • ۲ قاشق غذا خوری
  • نصف پیمانه
  • نصف قاشق چای خوری
  • ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    شیر را روی حرارت گذاشته تا ولرم شود. سپس تخم مرغ+ آرد+ شکر+ وانیل+ پودر کاکائو را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ شود.
    مرحله دوم:
    یک لایه بیسکویت را کف دیس دیواره داری می چینیم. روی آن از مایه ی فوق ریخته، دوباره یک لایه بیسکویت می چینیم . این روند را تا تمام شدن کامل مواد ادامه می دهیم و در نهایت چند ساعتی در یخچال می گذاریم تا نرم شود.
    توضیح:
    برای تزئین می توانیم از مقداری موز ورقه شده، شکلات و انار استفاده کنیم.

رنگ نامه های بیشتر

شیر موز

شیر موز

کوکوی شوید

کوکوی شوید

آداب-غذا-خوری

آداب غذا خوری

ماست

ماست

دوغ قزوین

دوغ قزوین