تارت تنسی هلو

تارت تنسی هلو

تارت تنسی هلو

مواد اولیه
  • آرد سه صفر
  • شکر
  • بیکینگ پودر
  • نمک
  • دارچین
  • شیر
  • هلو خرد شده
  • آب
  • شکر قهوه ای
  • کره
  • ریشه جوز هندی ( دلخواه )
  • خامه
  • ۱ فنجان
  • ۱ فنجان
  • ۲ قاشق چای خوری
  • ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ۱/۲ فنجان
  • ۳ فنجان
  • ۱ تا ۱/۲ فنجان
  • ۱/۲ فنجان
  • ۱ قاشق چای خوری
  • ۱/۲ قاشق چای خوری
  • به مقدار دلخواه
  • به مقدار دلخواه
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    در یک کاسه بزرگ آرد،نصف شکر ،بیکینگ پودر،نمکو دارپین را می ریزیم.شیر را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. قطعات هلو را در ظرف چهار گوشه لبه دار می چینیم.
    مرحله دوم :
    در یم قابلمه آب،باقی شکر ، کره و جوز هندی را می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید.زمانی که شکر ها حل شد گاز را خاموش می کنیم
    مرحله سوم :
    فر را روی درجه ۴۰۰ درجه گرم کرده تمام مواد را روی هلو ها ریخته و در طبقه بالای فر قرار میدهیم .۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند.یک خلال دندان را در آن فرو کرده و اگر به راحتی درآمده ،ظرف را از فر در می آوریم و می گذاریم سرد شود.برای سروقطعه ای از دسر را در آورده و در ظرف گذاشته و روی آن خامه می ریزیم

رنگ نامه های بیشتر