بستنی انار

بستنی انار

بستنی انار

مواد اولیه
  • انار بزرگ
  • لیمو ترش (لیمو شیرازی)
  • شکر
  • خامه غلیظ
  • ۲ عدد
  • ۱ عدد
  • ۱/۵ پیمانه
  • ۲ پیمانه
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    آب انارها + آب لیمو را  درون ظرفی بریزید. (باید حدود ۴/۳پیمانه آب انار داشته باشید).مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.سپس شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً شکر حل شود.
    مرحله دوم:
    خامه را به مخلوط ای که آماده کردیم اضافه می کنیم، و خوب هم می زنیم تا خامه به رنگ صورتی و یکدست شود و سپس مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت در فریزر گذاشته شود هر چقدر زمان گذاشتن بستنی در فریزر بیشتر باشد بهتر است. و سپس بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید
رنگ نامه
  • انار سرشار از خاصیت است پس بهتره این بستنی خوشمزه و خوش رنگ را درست کنید و از خوردن  و خواص آن لذت ببرید.

رنگ نامه های بیشتر

دمنوش گل سرخ

دمنوش گل سرخ

بادمجان-پاستا

بادمجان پاستا

سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی

قلیه-میگو

قلیه میگو

سالاد اسفناج

سالاد اسفناج