خورشت انار

خورش-انار

خورشت انار

مواد اولیه
  • ران مرغ
  • دانه انار
  • آب
  • پیاز متوسط
  • رب انار
  • رب گوجه فرنگی
  • نمک و روغن
  • ۴ عدد
  • ۱ لیوان
  • ۴ لیوان
  • ۱ عدد
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    ابتدا پیاز را بسیار ریز خرد کرده ، تفت می دهیم تا سبک شود. سپس مرغ را افزوده ، کمی تفت می دهیم . پس از ان آب و نمک را افزوده ، حرارت می دهیم  تا مرغ ها نیم پز شوند .
    مرحله دوم :
    سپس دانه های انار ، رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

رنگ نامه های بیشتر

دمنوش اسطوخدوس

دمنوش اسطوخدوس

دوغ قزوین

دوغ قزوین

لوبیا پلولوبیا پلو

لوبیا پلو