ته دیگ حصیری

ته-دیگ-حصیری

ته دیگ حصیری

مواد اولیه
  • نان لواش نرم
  •  کنجد
  • روغن
  • ۱ عدد
  • مقداری
  • ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    نان لواش را با قیچی مخصوص آشپزخانه به صورت نوارهایی با عرض ۲ تا ۳ سانتی متر برش می دهیم . طول نوارها بستگی به اندازه ظرف دارد .
    مرحله دوم :
    کف ظرف پیرکس را چند قاشق آب و مقداری روغن ریخته ، آن را روی حرارت می گذاریم تا آب کمی بجوشد . سپس حرارت را خاموش می کنیم و کنجد را می افزاییم .
    مرحله سوم :
    نیمی از نوارهای نان را به موازات هم و با فاصله ۲ تا ۳ سانتی متر کنار هم می چینیم . نیم دیگر نان ها را یکی یکی مانند حصیر (به صورت تار و پود) عمود بر نوارهای قبلی می گذاریم و برنج را به آرامی روی آن ها ریخته ، کمی آب و روغن اضافه می کنیم .
    مرحله چهار :
    سپس روی ظرف را با فویل می پوشانیم و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
رنگ نامه
  • برای تهیه این ته دیگ که بهتر است در ظرف پیرکس مربعی یا مستطیلی شکل تهیه شود ، به نان لواش نرم ، ۲ قاشق غذاخوری روغن و مقداری آب نیاز داریم . در صورت تمایل از کنجد نیز می توانیم استفاده کنیم.

رنگ نامه های بیشتر

سالا سزار

سالاد سزار

کرپ-سبزیجات

کرپ سبزیجات

هویج-پلو

هویج پلو

بروکستا

بروکستا

آش رشته

آش رشته