ترشی سیر

ترشی سیر

ترشی سیر

مواد اولیه
  • سیر
  • شیره انگور
  • نمک
  • سرکه
  • ۵۰۰ گرم
  • ۲-۱ قاشق غذاخوری
  • ۱ قاشق چایخوری
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    ابتدا سیرها را شسته ، آن ها را حبه حبه می کنیم و با پوست داخل شیشه ای می ریزیم . نمک و شیره انگور را در مقداری سرکه حل کرده ، روی سیرها می ریزیم .
    مرحله دوم:
    سپس سرکه را تا جایی که روی مواد را بگیرد اضافه می کنیم و درب شیشه را محکم می بندیم . پس از حدود ۲ سال ترشی آماده می شود . شیره انگور باعث می شود ترشی سریع تر جا بیفتد . همچنین می توان به جای شیره از شهد مربا نیز استفاده کرد .

رنگ نامه های بیشتر

مسقطی

مسقطی

عدس پلو با خرما

عدس پلو با خرما

باقالی-قاتق

باقالی قاتق