تارت میوه

تارت میوه

تارت میوه

مواد اولیه
  • آرد
  • کره
  • نمک
  • پودر قند
  • زرده تخم مرغ
  • شیر
  • نشاسته
  • شکر
  • زرده تخم مرغ
  • وانیل
  • ژله آلوئه ورا
  • میوه دلخواه
  • ۲۲۵ گرم
  • ۱۱۵ گرم
  • ۱/۵ قاشق سوپ خوری
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۲ عدد
  • ۲ پیمانه
  • ۱/۳ پیمانه
  • ۲/۳ پیمانه
  • ۱ عدد
  • ۱/۸ قاشق چای خوری
  • ۵۰۰ گرم
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید . نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .
    در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .
    مرحله دوم:
    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین . بعد داخل قالب تارت را باز کنید و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید . و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزن . مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .
    مرحله سوم:
    نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده، شیر را به آن اضافه کرده و همراه یک عدد تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم. روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود، در انتها وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. اجازه می دهیم کرم خنک شود. داخل تارت های پخته و سرد شده کرم سرد ریخته، روی آن انواع میوه دلخواه می چینیم. ژله آلوئه ورا را طبق دستور آماده کرده، سرد که شده و به صورت سفیده تخم مرغ درآمد. روی میوه ها می ریزیم.

رنگ نامه های بیشتر

کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان

ژله پرتقالی

ژله پرتقالی

مربا-هویج

مربا هویج

شوید-خولی

شوید خولی

سس باربیکیو

سس باربیکیو