تارت سیب زمینی

تارت سیب زمینی

تارت سیب زمینی

مواد اولیه
  • سیب زمینی متوسط
  • سوسیس بلغاری یا آلمانی
  • پیاز متوسط
  • جعفری ساطوری شده
  • پنیر فتای رنده شده
  • تخم مرغ
  • نمک ، فلفل و روغن
  • ۳ عدد
  • ۳ عدد
  • ۲ عدد
  • ۳ قاشق سوپخوری
  • ۲۰۰ گرم
  • ۲ عدد
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پس از پوست گرفتن می کوبیم .
    مرحله دوم :
    پیاز را رنده کرده ، تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس آن را به همراه جعفری ، تخم مرغ ، پنیر ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه می کنیم .
    مرحله سوم :
    سوسیس را به صورت حلقه ای برش داده ، هر برش را داخل یک کپسول قرار می دهیم . از مایه فوق با قیف مخصوص خامه و یا با قاشق روی سوسیس ها می ریزیم
    مرحله چهارم :
    تارت ها را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند . پس از آن ۱۰ دقیقه نیز گریل را روشن می کنیم تا روی تارت هم برشته شود .

رنگ نامه های بیشتر