املت قارچ با شیر

املت قارچ با شیر

املت قارچ با شیر

مواد اولیه
  • قارچ
  • تخم مرغ
  • شیر
  • نمک ، فلفل و روغن
  • ۲۵-۲۰ عدد
  • ۵ عدد
  • ۱/۳ لیوان
  • به میزان لازم
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول :
    ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته ، هم می زنیم ، سپس شیر ، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم .
    مرحله دوم :
    قارچ ها را به صورت ورقه ای برش داده ، سرخ می کنیم .
    مرحله سوم :
    سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را در ماهیتابه ریخته و میگزاریم  تا تخم مرغ ها بپزد .سپس قارچ ها را روی آن می ریزیم.می توانیم با جعفری تزیین کنیم.

رنگ نامه های بیشتر

ترشی-مخلوط

ترشی مخلوط

قلیه-مرغ

قلیه مرغ

چیکن پارمیزان

چیکن پارمزان

پلو-یونانی

پلو یونانی