استیک سوئیسی

استیک سوئیسی

استیک سوئیسی

مواد اولیه
  • آرد نودل(الک شده)
  • نمک و دانه فلفل سیاه(کوبیده شده)
  • فیله گوساله(برش داده شده)
  • پیاز(حلقه ای شده)
  • کرفس (حلقه ای خرد شده)
  • گوجه فرنگی(بدون پوست و پوره شده)
  • سس کچاب
  • پوره سیب زمینی
  • پیازچه(خرد شده)
  • کلم بروکسل(بخار پز شده)
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • به میزان لازم
  • ۶۰۰ گرم
  • ۱ عدد
  • ۱ عدد
  • ۶ عدد
  • ۳ قاشق سوپ خوری
  • مقداری برای سرو
  • مقداری برای سرو
  • مقداری برای سرو
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    فیله گوساله+ آرد+ نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم .
    مرحله دوم:
    حلقه های پیاز را کف قابلمه چرب شده چیده و سپس استیک را روی آن قرار می دهیم. گوجه فرنگی+ کرفس+ پوره+ سس کچاب را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه روی استیک ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت ۳ ساعت با آب سبزیجات بپزد.
    مرحله سوم:
    استیک را از قابلمه خارج کرده و به همراه مقداری از حلقه های پیاز در ظرف مورد نظر قرار دهید. و سپس سس باقی مانده را با استفاده از مخلوط کن پوره کنید و روی استیک بریزید.
    توضیح:
    سیب زمینی را پوست می کنیم و می شوییم و در ظرفی که بهتر است لعابی باشد می ریزیم و آنقدر آب در ظرف می ریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی هم نمک می پاشیم و می گذاریم سیب زمینی کاملا بپزد؛سیب زمینی را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را داغ از چرخ مخصوص پوره یا صافی رد می کنیم و باید دقت کنیم سیب زمینی کاملا نرم و لطیف شود،بعد سیب زمینی چرخ کرده را در ظرفی لعابی دسته دار می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. بتدریج شیر را داخل سیب زمینی می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشود. کره را داخل سیب زمینی می اندازیم و از روی آتش بر میداریم.

رنگ نامه های بیشتر

ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

خوراک سیب زمینی

خوراک سیب زمینی

دسر بیسگویت

دسر بیسکویت

سوپ جو با شیر

سوپ جو با شیر

آش-دوغ

آش دوغ