استیک سوئیسی

استیک سوئیسی

استیک سوئیسی

مواد اولیه
  • آرد نودل(الک شده)
  • نمک و دانه فلفل سیاه(کوبیده شده)
  • فیله گوساله(برش داده شده)
  • پیاز(حلقه ای شده)
  • کرفس (حلقه ای خرد شده)
  • گوجه فرنگی(بدون پوست و پوره شده)
  • سس کچاب
  • پوره سیب زمینی
  • پیازچه(خرد شده)
  • کلم بروکسل(بخار پز شده)
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • به میزان لازم
  • ۶۰۰ گرم
  • ۱ عدد
  • ۱ عدد
  • ۶ عدد
  • ۳ قاشق سوپ خوری
  • مقداری برای سرو
  • مقداری برای سرو
  • مقداری برای سرو
طرز تهیه ، دستور پخت
  • مرحله اول:
    فیله گوساله+ آرد+ نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم .
    مرحله دوم:
    حلقه های پیاز را کف قابلمه چرب شده چیده و سپس استیک را روی آن قرار می دهیم. گوجه فرنگی+ کرفس+ پوره+ سس کچاب را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه روی استیک ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت ۳ ساعت با آب سبزیجات بپزد.
    مرحله سوم:
    استیک را از قابلمه خارج کرده و به همراه مقداری از حلقه های پیاز در ظرف مورد نظر قرار دهید. و سپس سس باقی مانده را با استفاده از مخلوط کن پوره کنید و روی استیک بریزید.
    توضیح:
    سیب زمینی را پوست می کنیم و می شوییم و در ظرفی که بهتر است لعابی باشد می ریزیم و آنقدر آب در ظرف می ریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی هم نمک می پاشیم و می گذاریم سیب زمینی کاملا بپزد؛سیب زمینی را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را داغ از چرخ مخصوص پوره یا صافی رد می کنیم و باید دقت کنیم سیب زمینی کاملا نرم و لطیف شود،بعد سیب زمینی چرخ کرده را در ظرفی لعابی دسته دار می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. بتدریج شیر را داخل سیب زمینی می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشود. کره را داخل سیب زمینی می اندازیم و از روی آتش بر میداریم.

رنگ نامه های بیشتر

ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

پلو-یونانی

پلو یونانی

قارچ تنوری

قارچ تنوری

دمنوش گل پنیرک

دمنوش گل پنیرک

بیف-استراگانوف

بیف استراگونوف